Organisatie

Het Kind Centraal is een initiatief van Esther Hoogervorst-Henkel en Kees Hoogervorst. Het Kind Centraal heeft als doel om uit te groeien tot een volwaardig kindcentrum voor kleinschalige, huiselijke kinderopvang.

Esther Hoogervorst-Henkel volgt momenteel de opleiding SPH. Hiervoor heeft zij meerdere cursussen gedaan, waaronder coaching & counseling. Esther zit momenteel in het derde jaar van haar SPH opleiding. Zij heeft gekozen voor de specialisatie Jeugd.

Kees Hoogervorst verwacht in 2017 de opleiding SPH af te ronden. Hij heeft gekozen voor de specialisatie Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Naar verwachting gaat hij in het tweede kwartaal 2017 stage lopen bij het Sociaal Pedagogisch Centum De Kanteling.

Het Kind Centraal werkt samen met meerdere organisaties, waaronder Stichting House of Empathy voor de ontwikkeling van leermethodes, Stichting Peuterschool Inovah voor de uitgroei van peutergroepen naar een Peuterschool en WhyFey, onderneming van (gastouder) Kees Hoogervorst voor de ontwikkeling van de website. Sociaal Pedagogisch Centrum De Kanteling is de stichting waaronder de activiteiten van Het Kind Centraal vallen.

facebook